Hvem er Noma?

 

NOMA har det meste innen accessories. Her finner du den vakreste hårpynt, hodeplagg, skjerf og tilbehør til alle anledninger. Vi ble først kjent for vår bunadshårpynt, men tilbyr et stadig voksende og variert sortiment. Vi følger nøye med på trender slik at vi alltid kan tilby dere det nyeste i motebildet. Vi produserer flere kolleksjoner i året, slik at vi alltid har farger etter sesong og trend. Vi tester alle våre produkter nøye ut før de settes i produksjon, og setter kvalitet høyt.

Stylistens egne produkter
NOMA ble etablert av frisør og stylist Trine Nilsen i 2005, og navnet er sammensatt av navnene til hennes tvillinger Nora og Markus. Trine ønsket å bruke sin brennende interesse og dype fagkunnskap til å skape produkter du vil elske – og som tåler å bli brukt. NOMA har showroom og lager i Drammen, men produksjonen forgår for det meste i Korea & Kina, der vi har hatt samme agent fra NOMA`s oppstart. Dette har gitt oss et godt og tillitsfullt samarbeid. Nå har vi også produsenter i India, Italia, Kenya & Marokko.

I dag er vi en av landets største produsenter av hårpynt. Produktene våre kan kjøpes hos en rekke parfymerier, gullsmeder, klesbutikker, skobutikker, hotelshops over hele Norge. Vi har også vår egen nettbutikk hvor du kan bestille blant annet hårbøyler, hårklyper, hårbånd,hårstrikker, bunadshårklyper, bunadshårpynt, smykker, knytebelter, luer og skjerf.

Norsk og unikt
Det hele startet med produksjon av solide og pene hårklyper som sitter godt i håret, enten du har tykt eller fint hår. Da disse ble en suksess, vokste utvalget. En 17. mai observerte Trine alle de flotte bunadskledde kvinnene og barna som hadde pyntet seg med søljer, men som ikke hadde noe matchende i håret. Dette satte henne på tanken om en bunadshårpynt – og i dag er dette NOMAs mestselgende produkter. Vi lager både bunads hårspenner, hårbøyler, hårklyper, hårstrikker og skjerf som er spesialdesignet for å passe til bunader, stakker og festdrakter. Noen av våre bunadshårklyper lages også i ekte sølv hos anerkjente Sylvsmidja på Voss.

Nå beveger vi oss ut i verden med blant annet skjerf og halstørklær med motiver av Edvard Munch. Samtidig kan vi tilby deg det meste fra klassiske italienske silkeskjerf til trendy hårklyper for voksne og barn. Vil du følge oss på ferden og få inspirasjon til hår og antrekk? Følg oss på Instagram: @nomanorge